Salico Oy

Helsingin Kivikossa sijaisevalla tehtaallamme on pitkä kokemus terveellisten kasvispainotteisten hyvinvointituotteiden valmistuksesta. Modernissa tehtaassamme elintarvikealanammattilaiset valmistavat laadukkaita tuotteita niin kaupan hyllyille kuin ravintoloiden ja ammattikeittiöiden käyttöön. Olemmekin Suomen suurimpia tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden valmistajia ja rautainen ammattilainen myös erilaisten food-to-go-tuotteiden valmistuksessa. Brändejämme ovat vähittäiskaupassa Greendeli ja Tuorekset sekä  HoReCa -sektorilla SallaCarte

Greendeli-tuotteita valmistetaan tehtaallamme ammattitaidolla  joka arkipäivä. Noin 40 henkinen porukka valmistaa leipiä ja wrappeja vähittäiskauppoihin ympäri Suomen. Juhlapyhien kuten pääsiäisen sekä äitien- ja isänpäivän ympärillä tuotanto laitetaan pyörimään lähes vuorokauden ympäri kun tiloissa valmistetaan herkullisia voileipäkakkuja. Kaikki kakut tehdään käsin ja niiden maku on aivan kuin itse tehdyssä.

Laadukkaat tuotteet, erinomainen tuotantoprosessi sekä katkeamaton kylmäketju takaavat asiakkaillemme tuoreet tuotteet joka hetki ympäri Suomen.

Lisää Salicon toiminnasta voit lukea täältä: www.salico.fi.

Oiva -raportit:

Oiva -raportit